JOM FOLLOW ME

Wednesday, April 27, 2011

MAMA TEMBAM DAH

Haha.. tembamnya ku walaupun baru pregnant 4 bulan..

Gambar ni diambil pada hari sabtu yang lepas sewaktu menghadiri majlis pertunangan memberku di Sungai Petani, Kedah.

Alhamdulillah kini aku semakin berselera makan, asyik nak makan jer kerjanya..

Takutnya aku pergi next maternity check up..berapa KG pulak naik agaknya...

3 comments:

Sitisifir10 said...

xpe xpe...janji sihat :) jgn sibuk tak makan plak kang sian baby :))

mummy_ayu said...

tak pe tembam2 berisi.... :-)

QaSeH KiTa said...

haha... yer kan..betul tu... thanks coz sudi singgah my blog... Dah lama saya tak aktif blog terutama time mabuk2 teruk hari tu..Actually saya nak u both tahu, u both adalah antara blog terawal yang saya selalu jengah..dan rujuk...dan saya pun slalu join korang punya giveaway..
Thanks friends...moga persahabatan ni akan berkekalan...