JOM FOLLOW ME

Wednesday, November 24, 2010

THIS IS MY FAMILY 2ND CONTEST

1.Jadi follower2.postkan entry tentang contest dan sertakan gambar nie DONE
3. letakkan gambar keluarga anda yang the best..kiranya happy momments koranglah.. then letak caption kat bawah gambar tu...(kiranya cite sikit sape dalam gambo tu)
4.syarat2 nye...--dah kawen dan ada anak... apalagi susunlah anak2 he he he

HANYA SEKEPING GAMBAR DONE

Gambar ni di ambil masa musim buah2han di penang, kami ke dusun ibu saudara sambil mengutip buah rambutan.. disebabkan ku dan suami sibuk mengutip buah.. anakku mula merengek seolah meminta perhatian...dan apabila kedua-dua mama dan babahnya menciumnya begini.. dia kembali tenang dan manja...bahagia sangat rasanya.. syukur kehadrat ilahi..DONE

5.letak banner contest saya nie di blog anda (jangan lupa link kan ke post nie)

6.tarikh tutup 27 December 2010 (pukul 12 tgh malam)

7. jangan lupa send link post anda kat saya.. letak je kat bawah nie (comment) DONE

2 comments:

haniz said...

comel la gambar tu..
good luck.. salam perkenalan from hanizeyecandy
http://haniz-eyecandy.blogspot.com

mummy_ayu said...

dear..cuba jengah kat sini...
http://mummyayucontest.blogspot.com/2010/11/good-night-sweet-dreams.html
:-)