JOM FOLLOW ME

Wednesday, December 2, 2009

SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY

Giveaway ini adalah anjuran http://rifqizuhairi.blogspot.com/
Click below for detail

Ia diadakan sempena birthday ibu yang ke29

HAPPY BIRTHDAY!!

Syarat2 adalah seperti berikut...

Be my follower and add my blog kat korangnye list....(DONE)
Tepek banner yang dicipta khas untuk contest ni kat sidebar korang…(DONE)
Buat entry tajuk macam entry yang I buat ni..(DONE)
Contest ini terbuka kepada anak korang yang berusia 1 hari hingga la 3 tahun...(DONE)
Ini paling wajib ni!!!
Sila tepekkan pic sicomel korang dengan wajah yang serius...letak pic yang sangat2 serius je...mesti ada kan...xkan pic masa senyum n sengih je korang simpan...(DONE)


Nama Penuh: Qaseh Nur Alya Syuhada Binti Muhamad Hafizd

Tarikh Lahir: 12/9/08 (1 tahun ,2 bulan)


Letak banyak2 pun xpe,nti yg paling serius i akan amik...Pastu letak la nama penuh anak korang ,tarikh lahir n umur diaorang sekarang...(DONE)

Make sure ur entry link back to mine..(DONE)

Tarikh tutup penyertaan before 31st December 2009

Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k..(DONE)

1 comment:

Rifqi Zuhairi said...

Salam perkenalan..
Gud luck n tenkiu k..