JOM FOLLOW ME

Thursday, December 3, 2009

AKSI CERIA SI COMEL BERSAMA STERENG

Antara syarat2 contest :
Copy banner kat atas ni boh kat sidebar korang berserta ngn link contest. Takde link otomatik tak layak... (DONE)
Jadi follower blog daku...Jangan segan2 eh... (DONE)
Umur anak antara 0-3yrs. Terbuka kepada boy & girl.(yes)
Upload gambar anak berserta dgn aksi sterengnya. Letak nama dan umur, pehtu korang cerita laa serba sedikit pasal gambar tu...Tak kisah laa stereng ape pn jnji STERENG..
Upload berapa banyak yg boleh, tapi hanya SATU gambar terbaik akan dipilih utk dipertandingkan....
Nama: Qaseh Nur Alya Syuhada Binti Muhamad Hafizd
Umur; 1 tahun, 2 bulan
Tarikh Lahir: 12/9/08
Anak ku cik puteh ni memang suka kat stereng kreta, kalau masuk kreta, tempat yang paling suka kat stereng kreta abahnya tu, pantanglah abahnya turun kreta , dia pasti ambil alih. Yang nak tergelak tu ..tau jer nak main wiper,. Bila ada orang dihadapan kreta, pandai lah pulak dia buat high light...kadang2 mamaQaseh dan abahQaseh salu takut, manalah tau kalau orang marah..pernah satu hari tu kat stesen minyak,mama tengah baca buku, cik puteh ni gi high light kat kereta depan, nasiblah orang tu tak marah bila dia tengok drivernya cik puteh..tambah dia ngorat lak cik puteh mama ni..

Kalau korang ada 2 org anak...boleh je...tp takleh gambar bersama kena gambar sorang2. Nnt susah nak wat keputusan..
Setelah syarat kat atas ni complete, sila laa tinggalkan link korang supaya senang daku nak terjah..
Tarikh tutup contest : 18 Disember 2009 @ 10pm

HADIAH DISEDIAKAN UTK 3 PEMENANG SAHAJA+3 HADIAH LUCKY DRAW
APA LAGI, CEPAT2 LAH JOIN CONTEST
SELAMAT MENCUBA!!..

P/S : Pemilihan pemenang akan diadili oleh juri2 jemputan, lucky draw akan dicabut sendiri oleh ADAM...

3 comments:

CatlinaFly said...

good luck dearie ;)

ibu emy efy eqy said...

semoga berjaya qaseh...

Ryn said...

bam bam nyer diaa...geram tgk...

GOOD LUCK!!