JOM FOLLOW ME

Friday, November 13, 2009

Comot and Comel Baby Eating Contest


STICKY MODE:
PLEASE SCROLL DOWN FOR THE LATEST UPDATE!!

Syarat-syarat penyertaan:
1)Mesti menjadi follower blog Mummy Fia (http://hazlinashahrel.blogpsot.com)& blog penganjur bersama Ibu Adam (http://nadira-barry.blogspot.com)(sapa yg dah follow mummy tp blm follow ibu.. atau sapa yg dah follow ibu tp blm follow mummy.. pastikan uolls follow dua² blog..) (done)

Jgn lupa listkan blog kami di blog list anda.. paksaan buat peserta.. miaahahahaaaa..
(done-dalam friends blog list)
2)Penyertaan mestila gambar baby berusia bawah 18 bulan yang sedang makan dgn sendiri sahaja.. Suap² tak kira eh.. tak kira la makan apa pun.. kalo baby tu skang dah berumur 3 thn.. cari balik gambar² lama anak sedang makan janji mase tu dia berusia bawah 18 bulan.. (done)
3)Dalam entri korang 2.. sila nyatakan link kami.. save as dan tampal banner di sidebar dan sertakan jgk dalam entry korang nnt.. linkkan banner kpd http://hazlinashahrel.blogspot.com/2009/10/comot-comel-baby-eating-contest.html (done)
4)Jadikan entry ini sticky mode.. So senang pengadil dan penganjur nak review.. (done)

5)Sertakan nama baby, nama ibu, dah tarikh lahir baby.. (done)
Nama baby: Qaseh Nur Alya Syuhada Binti Muhamad Hafizd
Tarikh Lahir: 12 September 2008
NamaIbu: Wan Fazlihanis Shila Binti Mohd Sayid

6)Ceritakan mengenai gambar tersebut
Gambar ini diambil ketika Qasih berusia setahun. Favourite buah hati kami ni apalah lagi kalau bukan kentang. Gambar tersebut diambil 2 bulan lepas di KFC Bayan Baru Penang,
Kebetulan pada masa itu suami mengambil ku di tempat kerja bersama anak kami, Qaseh.
7)Sila tinggalkan link penyertaan anda di ruangan komen contest ini..(done)

8)Hadiah berupe barangan makeup.. BRAND NEW SET & ORIGINAL ITEM IN TRAVEL SIZE.. tuk para ibu dan hadiah untuk baby adalah SURPRISE!!..
9)Pengadil merupakan seorang kenalan Mummy Fia n Ibu Adam yang tak mempunyai blog.. so.. fare n square ok.. no bias.. hahahahaaaa..
10)Pemenang akan dinilai dari kecomotan & kecomelan anak anda menikmati makanan..serta bersepahnya tempat dan peralatan makanan juga akan diambil kira.. ku nak beri all mommies yang join keje mencuci plak pas tu.. hahahahaha…
So ape tunggu jom la join ramai²

1 comment:

Mummy Fia said...

alalalalaaaa kiutnya dia..

comel je pipi gebu tu..

hehehee mummy dah review dah.. nntkan update dr mummy yer..

thanks for joining n gud luck!