JOM FOLLOW ME

Tuesday, November 10, 2009

Mummy_Ayu Giveaway, 1st Birthday Moment

STICKY MODE:PLEASE SCROLL DOWN FOR THE LATEST UPDATE!!
Marilah sama2 bagi sokongan dan join
Contest Mummy_Ayu Giveaway @ 1st Birthday Moment
Contest ini adalah anjuran
http://mummyayu.blogspot.com/
dan
hadiah ditaja oleh:

Syarat-Syarat Penyertaan:-
1. Jadi follower Mummy Ayu & add Mummy Ayu dalam bloglist (done)
2. Tepek banner contest nie kan side bar kenkawan... (done)
3. Lagi bagus kalu buat sticky mode entry..senang nak jengah nanti. (done)

Nama Penuh: Qaseh Nur Alya Syuhada Binti Muhamad Hafizd
Umur: 1 tahun 1 bulan
Tarikh lahir : 12 September 2008
Tempat Lahir: Pulau Pinang
Kebetulan harijadi anak dara aku ni disambut pada hari 1st raya memandangkan ulangtahunnya yang pertama jatuh pada 12 September 2009 , dalam bulan ramadhan. Jadi bila sambut pada 1st raya ni meriahlah sikit tambahan lagi ramai saudara mara yang turut pulang ke kampung.

Tengoklah first session memotong kek..Meriah juga hari jadinya yang disambut di rumah parentku di Taiping,Perak.Ramai juga jiran tetangga dan sanak saudara yang lain turut memeriahkan harijadi anakku..
Dia nangis dah... sebab exited nak potong kek lagi...seronoklah tu, orang nyayi dan bersorak kat Qaseh,si puteh mama dan babah ni
Akhirnya, potong keklah sekali lagi, seronoklah tu si puteh mama dan babah ni....heheh

4. The most important things....tepek kan gambar waktu baby tu
celebrate her/his 1st birthday.. (done)
tak kisah la kat mana, macam mana...
janji nampak baby tu ngan kek.... (done)
5. Terbuka kepada kanak kanak di bawah 4 tahun
(so..maksudnya gambar 4 tahun yang lepas pun diterima...) (done)
6. Masukkan nama penuh kanak kanak, tarikh lahir plus
cita la cikit cikit pasal her/his 1st bithday celebration tu... (done)
6. Tarikh contest nie...dari la nie (sekarang)
until my princess nya birthday 10 November 2009 (done)
7. Hadiah biarla rahsia but satu je leh kasi tau
my bestest friend dah agree nak jadi one of the penaja
so..satu lagi syarat tambahan..kena link ngan blog Notti Netti &
of coz link jugak ngan blog Mummy Ayu (done-in my friends blog list)
(tak de link direject)
8. Tinggalkan link entry kenkawan kat komen box nie.. (done)
9. Pemenang akan dipilih oleh para juri Mummy Ayu
(no undi undi...) ok!

4 comments:

chugie said...

ala.. x dapek nak join contest ni.. anak saya tak sampai setahun lagi..sedihnye..

mummy_ayu said...

salam kenal...tq coz join my contest! dah check dah ur entry..semua ok..LULUS. good luck yer! comel nya Qaseh! to ur friend chugie..nanti my hero punya buzz day bulan feb next yera i buat contest lain..u join ek!

[-suziey-] said...

waaa untung la besday kena hari raya..hehe..good luck qaseh :)

sis arma said...

Salam..
comelnya anak mama...
qaseh putih gebu...
:)