JOM FOLLOW ME

Wednesday, October 7, 2009

PERMATA HATI


Cak, abah..tengoklah rambut Qaseh, cantik tak?kekekkeSeronoknya mandi...mama syampukan badan dan rambut Qaseh

Waktu yang paling dinantikan dan disukai, mandi..tambah2 lagi mandi air suam..seronok betul main air ,manjer babah sorg2 ni..

Bestnya mandi mama...

Main air lagi, ni kalau angkat bila dah selesai mandi, mengamuk2 marah, jenuh berpujuk..

Anak manja mamni suka main depan cermin..kalau tengok cermin, dia cium diri dia sendirilah..

Kadang2 dia sendiri nak panjat tarik cermin, at last, mama bawak turun takut Qaseh tarik2 dah lah panjat dr atas katil...

Camner sayang, puas hati tak dapat duduk depan cermin?

Tengoklah aksi Qaseh makan ayam Mc D ni..
Qaseh cukup suka makan ayam goreng, sama macam babah dia.. tengok tu sambil tengok tv, sambil makan ayam, cuba teka pukul berapa time ni, jangan terkejut almost pukul 1.30 pagi tau. Abah beli masa balik kerja malam, abah tau anak abah mesti tak tidur lagi tunggu abah balik, cam biasa lah...

Bestnya makan ayam abah...Qaseh suka ayam goreng.

Mana manjer mama dan babah tu?

oo, bawak keropok lari atas tilam yer

Jom kita makan kat depan, tak mau makan dalam bilik, atas tilam lagi, tak elok nak.. hidup kena ada disiplin tau..

jom lah, makan kat depan yer..

Sukanya makan keropok ketam tu

Patut la senyap sunyi, dalam main2 tadi boleh terlelap tido..meh ma selimut sikit kaki yer sayang.

Nampak keletihan dan mengantuk sungguh2 anak mama dan abah sayang ni

Kesiannya anak mama, keletihan berjalan raya dan bermain sampai tertidur gini

2 comments:

NoreLL said...

ala.....main sampai tido tertonggeng....manjanye tido.......

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

lorrr....

si Qaseh kyg mkn ayam tue kot..tue yg mcm tue tuh.

hehehehe..