JOM FOLLOW ME

Sunday, October 11, 2009

5577studio.com Giveaway

Wow!!
What a nice Chocolate Cake,Almond Crispies,Cupcakes and Chicken Pie!!!
Yummy..Yummy..
You want it...
Click below
Selain daripada dapat menambah kenalan baru, mana tau rezeki kita dapat giveaway ni..

This is how it works..easy to join
1. Create an entry/post in your blog on what you think of this blog ~ title should include 5577studio.com in it,.. done
Jomlah berkenalan dengan blogger ni, anda pasti suka blog beliau...dan join giveaway ni..
Blog 5577studio.com ni sangat menarik kerana selain daripada mempunyai hubungan family yang bagus dorang juga ada business masing2.
Ayah beliau -Haji Asaad seorang yang suka tangkap gambar, wah..hasil kerja menarik, kebaetulan juga saya memang peminat art.Saya paling suka gambar senja tu...
Ibu beliau -Zue Hussin memang pandai buat kek dan sangat kreatif..pergh!! memang sempoilah kek makcik ni,rasa nak tempah jer kek beliau bila ada apa2 event..paling sempoi kek bertingkat dan kek anak patung tu...sesiapa yang berminat tempahlah kek beliau..gerenti sukalah..tak caya...cuba usha blog ni dulu.
Owner blog ni,farah yang sebaya dengan saya ni seorang designer dan dia juga ada business perfume- wah..lebih daripada 1000 brand perfume dorg jual..sempoi. antaranya burberry, dunhill, one drop,macam2 lagi..kalau sapa yang berminat tu, leh lah e-mailkan kat farah.alida@5577studio.com
Farah juga merupakan isteri kepada En Khairol Ridzuan which is an engineer dan ibu kepada 2 orang anak .

2. After you have written and posted the entry.. pls paste the link of the entry/post at Contest Page’s comment box.. ..done
3. Numbering method will be taken from the comment sequence number.. meaning if you’re commentor no 57, then your number will be 57.ok
Thats all.. easy peasy.. as easy as 123…
This lucky draw will run for 2 weeks… and will be closed on the 18th.
The lucky ones (winners, yup, there’ll be 5 from any of you oles) will be announced the next day, Monday, 19th and I will contact you to discuss on when and how to send/pickup the yummy gifts.. hehe..
The gifts are chocolate cake, chicken pie, almond crispies, cupcakes and chocolate e-clairs.. sorry gambar chocolate e-clairs takde, tak jumpa laa.. tapi jgn risau semuanya yummy!
apa lagi tunggu! serbu!!

3 comments:

5577 said...

Salam mamaQaseh,
Terima Kasih join lucky draw (http://www.5577studio.com/contest).
Siap ada detail explanation psl blog farah lg.. hehe.
Lucky draw ni akan tutup pada 31 Okt and keputusan akan dipostkan pada 2 Nov. Nanti jenguk la ye..

Tq. :) Take care.

ProPiTo said...

peningnye nak baca, banyak sangat warna..huhuhu..
tapi best la baca. patut leh menang contest ni.hehehe

ProPiTo said...

peningnye nak baca, banyak sangat warna..huhuhu..
tapi best la baca. patut leh menang contest ni.hehehe