JOM FOLLOW ME

Wednesday, August 12, 2009

SERONOK HUJUNG MINGGU

Cuti hujung minggu yang lepas, kami tak balik ke kampung, kami habis kan masa kami bertiga. Kesian Qaseh, hari2 mama dan abah kerja, so cuti 2 hari ni sajalah bawak Qaseh gi jalan2.
Qaseh seronok hari tu dapat gi jalan2.



Abah, sewa kereta ni RM20 (deposit) and every hour RM2...Qaseh syok naik kereta ni, apa yang ada dalam kereta tu dibeleknya..:)


Sambil abah tolok kereta tu, dia babai semua orang yang lalu dan tengok dia...peramah anak mama dan abah sorang ni...

Bestnya main jongkang jongkit ngan Donals Duck...

Naik belakang zirafah pulak....


Qaseh tekan apa tu nak?

Wah...posing lagi..


Abah teman Qaseh naik gajah...comelnya gajah Qaseh...

Mama pun tak lepas peluang nak main game gak..lama dah tak main ni...

haha....mama bawak traller, Qaseh siap picit hon lagi...bijak anak mama ni...

Ah...lori mama accident la....

Qaseh naik ferrari, merah lagi...warna kegemaran mama tu...

Add Image
Mama nak ikut tumpang boleh?

Posing jer lah...

Best tu naik Ferrari...tau jer nak posing manjer abah ni...

Tekan hon lagi....ekekeke

Abah blanja makan KFC lah nak...

Kebetulan pulak, mam beli shower gel Qaseh...so sajalah joint tangkap gambar ngan johnson n johnson...ekeke..Qaseh dah penat, tak der mood dah.

Suruh pakai crown pun dia tak nak....."mengantuk dah lah..mama, abah..."

Tapi cukup peramah lak bersembang ngan untie2 lain kat situ...

Carilah...yang mana satu Qaseh mama, abah...

Qaseh sajer jer joint, mana tau ader rezeki...kawan2 semua doakanlah yer...


Gambar kenangan....

2 comments:

Intan said...

Comel lah qaseh nie...suke aunty tengok dia :) Muka qaseh dah macam muka baby dlm poster tu...sebijik!

Gud luck to both of us ye...mudah-mudahan adalah rezeki anak2 kita nie :)

NoreLL said...

hmmm....dh besar dh qasehh..
bla nk jumpa aunty lela nie..rindu nyee