JOM FOLLOW ME

Monday, August 16, 2010

CIK PUTEH DAN SHAUN THE SHEEP

Letih sikitlah sejak akhir2 ni, mana taknya, hari2 tido dalam pukul 1 pagi, then pukul 5 pagi dah start kereta dan turun kerja.
Anakku cik puteh cukup minat dengan cerita ni, tayangannya pada waktu malam pukul 12 tgh malam sampai 1 pagi channel 615 .. sabar jerlah..
Hari2 mesti dia tunggu cerita ni..
Kalau waktu hari ku cuti , oklah sikit sebab cerita ni disiarkan pada waktu pagi, so pada hari berkerja pulak , sampai rumah dah malam.. cik puteh mesti tunggu..
Macam2 alasan ku beri kononnya cerita tu dah habis, tapi dia lagi bijak..dia buat perangai.. dan tau2 ajer...Sabar jerlah

Shaun...


1 comment:

ibu WaWa said...

samalah dengan anak akak. kartun tu memang best.

kadang-kadang rasa macam nak beli cd je supaya boleh pasang 24 jam.