JOM FOLLOW ME

Monday, June 14, 2010

CONTEST GAYA MANDI PALING COMEL


Mama Balqis nak anjurkan Contest Gaya Mandi Paling Comel!
Penganjur: http://mamaalieya.blogspot.com/2010/06/contest-gaya-mandi-paling-comel.html
Syarat-syaratnya:
. 1. Buat entry pasal contest ni dgn tajuk CONTEST GAYA MANDI PALING COMEL!
. 2. Letakkan banner contest kat entry & side bar. Banner mesti link ke entry ini.
. 3. Jadi follower blog ini dan blog yang meng'sponsor' hadiah Faizzal Reject Shop.
4. Letakkan sekeping gambar anak anda yang menunjukkan gaya mandi paling comel. Kalu mandi mesti ada air yer....had umur sehingga 6 tahun....sertakan sekali nama anak dan tarikh lahir. Ceritakan lah sedikit pasal gambar tu.....

Nama: Qaseh Nur Alya Syuhada Binti Muhamad Hafizd
Umur: 1 tahun 9 bulan

Anak mama, Qaseh ni memang suka mandi kat sinki ni kalau balik ke kampung..Kalau nampak jer mama dia pergi kat sinki tu, apa lagi dia"mama bukak baju"..."Mama nak mandi".Tengoklah tu dia mmg betul2 enjoy bila dapat mandi kat situ..dan mama pun terpaksalah teman dia..sehingga selesai mandi....

5. Jangan lupa letakkan link mengenai penyertaan anda di ruangan komen ini

6. Tarikh tutup pada 15 Jun 2010 jam 12 tengahari.

7. Sebarang perubahan syarat2 di atas adalah tertakluk kepada penganjur.

Hadiahnya adalah 1xTEDDY COIN BOX sila klik untuk melihat rupa bentuk hadiah..

Mama akan pertimbangkan hadiah saguhati...tapi tak konfem lagi yer...nak cari sponsor dulu
di umumkan hadiah saguhati adalah sampel barangan budsbaby dan voucher RM10

1 comment:

Mama Balqis said...

Salam, TQ join contest ini. GL ye!