JOM FOLLOW ME

Friday, April 2, 2010

RELAX2 SEDIM DGN ABU DAN MUM

Bila tiba hujung minggu, bolehlah rehat sikit malklumlah hari lain sibuk ngan kerja memanjang. Beriadah penting juga untuk rehatkan minda.Then kami pun decide this weekend mandi sungai di Sungai Sedim Kedah.

Aqillah dan Qaseh
Abu dan apit tgh buat preparation nak bakar ayam

Kesian Mum, dalam waktu mengandung ni memang keletihan sedikit.

Abah cuba hisupkan api...pergh..nyamannya rasa dengan deruan air sungai...syok!!

Anak abah tu memang sentiasa menemni abah..Qillah pun...
2 budak manja..
Suami isteri baru nak menjamu selera..

Antara menu kitorang, cili kicap,ayam bakar dan hotdog...

Nasi goreng hailam
Spegetti , air oren., soya

2 bapa mithali sedang berkerjasama ni..
Aceh pun minta mama snapkan gambar dia jugak...tengok tu..diri straight lagi...
Turn Abu pula, babah Qaseh lak makan...
Our best friend yang memang pun dah macam adik beradik, dari BMI sampailah sekarang .
Tengoklah bapak2 mithali yang mandikan anak2, tukar turn pulak kitorang pulak bakar ayam...
Syoknya Qaseh dan Qillah mandi...

video

1 comment:

zai kulim said...

nape tak ajak zai sekali dah dekat tuu...

zai ke sedikm gak tapi hari rabu lepas