JOM FOLLOW ME

Sunday, January 17, 2010

"Lucky Draw by CY4.0 : Kurus Cara Sihat (16/1 - 24/1)"

JOM SERTAI LUCKY DRAW INI
Tak payah create slogan.
Tak payah perah otak nak buat karangan.
Tak payah jadi follower
berbagai. Korang cuma perlu
Buat entry bertajuk
"Lucky Draw by CY4.0 : Kurus Cara Sihat (16/1 - 24/1)"
C&P ayat di bawah"
Dengan ini, saya/I/aku (potong mana yg tak berkenan) nak join Lucky Draw by CY4.0 : Kurus Cara Sihat yang CY4.0 buat kat blog dia.Tak payah create slogan. Tak payah perah otak nak buat karangan. Tak payah jadi follower pun.Simple & easy mcm alif ba ta kaedahnya.."
dalam entry tu BESERTA bahagian "more about this lucky draw".
Kalau nak tambah perisa, saya takde halangan :D tapi ianya tidak akan mempengaruhi keputusan akhir.. mungkin, ya, mungkin ada sedikit bonus untuk menghargai tambahan content yang anda berikan.
Komen kat dalam posting ni beserta link entry dari blog anda untuk mengesahkan penyertaan anda.
More about this lucky draw:
Lucky draw ini bermula dari 16/01/2010 sampai 12 midnite 24/01/2010.
Terbuka kpd blogger yg beralamat di Malaysia sahaja
Pemenang akan ditentukan oleh random.org.
Pastikan sebarang link yang terkandung dalam kandungan entry adalah betul.
First 3 lucky bloggers akan dapat
2 keping Detox Slimming Patch manakala
4 org lagi akan dapat 1 keping Detox Slimming Patch.
Keputusan adalah muktamad kaedahnya.

2 comments:

CY4.0 said...

hi qaseh :)
thanks for joining my lucky draw :)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

salam ayip..akk dah lama gilerz x singgah sini tgk ayip. ayip sht ker?

wow byk nyer cash hari tue. naseb bek selamat kan?