JOM FOLLOW ME

Friday, November 20, 2009

Qaseh Dapat hadiah baju dari Untie Shareen

THANK YOU UNTIE SHEREEN!!!!

Wah...Qaseh dapat hadiah baju sempena birthday yang lepas daripada untie Shareen..
Bukan main seronoknya lagi..bila ditunjukkan baju tu...bukan main dibeleknya...
Suka yer anak mama ni...
Tengok tu jalan sana sini (baru bertatih) dengan baju baru...
Seronok menggayakan baju yang untie Shareen dari Melaka pos tu!!! Sempoi!



Untie Shareen...Qaseh dah pakai dah baju yang untie hadiahkan dengan botol susu baru lagi..
Inilah set botol susu berserta warmer yang mamaQaseh beli daripada Shareen di blog beliau http://win-shoppe.blogspot.com/
Kepada rakan2 blogger yang lain, jika berminat dengan tupperware , ataupun ingin menjadi ahli, bolehlah lawati blog beliau..
p/s : mamaQaseh suka beli dari blog ini kerana, urusniaganya cepat , good communication dan puas hati...

1 comment:

-WS- said...

thank u mama qaseh for the compliments..God bless u n ur family..:-) shareen/ winshoppe.
My son suka tgk Qaseh pakai topi pirate tu..dia pun dah kenal Qaseh.nmpk gambar Qaseh je dia sebut "tu kan Qaseh,mummy."hehe..