JOM FOLLOW ME

Saturday, November 14, 2009

Contest Anak Dara Ku Bertocang by Sitisifir10

CONTEST INI ANJURAN : http://sitisifir10.blogspot.com/
Untuk mengetahui dengan lebih lanjut, sila klik

Ini adalah update terbaru setelah k.Sari menambah hadiah untuk semua para peserta.
HAPPY CONTEST GIRL!!!
Syarat contest :
Sila letakkan link ke blog ini. Pastikan nama yang keluar di bloglist kalian adalah Siti Sifir's Supernova Share-Out Space. (Pijah!! Cerewet nya ngko nih!!!)
(done-dah follow u and letakkan your blog list name in my friends blog list )

Sila letakkan link ke blog ini. Sila letakkan linkkan blog anda ke blog penaja Fitrah Cinta dan jadi follower Fitrah Cinta (done and blog list name also in my friends blog list). Sila jengah ke sana dan tinggalkan komen tentang blog k.Sari di entry contest blog masing2.
Blog ni menarik juga, firstly kerana namanya fitrah cinta (damai jer bunyi nya), Kak Sari ni orang Ipoh rupanya...Yang menarik di blog beliau, banyak juga pengetahuan mengenai Cloth Diapers memandang saya excited dengan CD ni dan baru jer mula memakaikan cloth diaper kat anak dara saya sorang ni..Anataranya tentang apa itu CD,Jenis2 CD bagaimana untuk adjust CD dari saiz S,M,L, jenis- jenis CD,cara mencuci dan penjagaannya, yang paling best ada ruangan soal jawab lagi..
Harga yang beliau tawarkan juga menarik dan mampu dimiliki.
Anak anda itu hendaklah perempuan, berumur bawah 3 tahun. (yes!!)
Gambarnya hanyalah sekeping sahaja supaya senang untuk dinilai. (done)
Nama: Qaseh Nur Alya Syuhada Binti Muhamad Hafizd
Nama Samaran: Qaseh/ Puteh
Umur: 1 tahun 2 bulan
Tarikh Lahir: 12/9/08
Jangan risau, kami bukan nak cari calon menantu
Letakkan banner di sidebar...(kalau ramai masuk maka merata2 lah wajah Arwa ku kan kelihatan...ngeh he he..ops itu pun kalau ramai ek...) (done)

Sila abaikan banner yang ala kadar itu..kerana tuan buat contest ini sangatlah tak rajinnya nak mengedit gambar :P
Tolong beri tajuk Contest Anak Dara Ku Bertocang by Sitisifir10 di entry anda. (done)
Tarikh tutup 30 November 2009 jam 12 pm (tengahari) (done)
Sila rajin singgah dan beri komen.
Secara ikhlasnya blog ni http://sitisifir10.blogspot.com/ antara blog yang bagus (bukan nak bodek) kerana keprihatinan beliau tentang ibu dan anak2 dan blog ini juga merupakan salah satu sumber rujukan dan favourite saya.Banyak pendidikan yang boleh diperolehi di blog ini. Owner blog ni juga,mempunyai hobi yang sama seperti saya, suka join contest, dan saya juga pernah join contest anjuran beliau ( Breastfeeding in public).

walaubagaimanapun biarlah gambar bertocang anak anda menyengat ye...
oh sungguh menyengat,first time dibuat tocang tu khas untuk contest ini!!!
( tocang budak ada sengat kah??)
Tinggalkan link anda dikotak komen di bawah.
(done)
Pemenang akan diketahui petang hari yang sama jika saya tak ada kesulitan lain insya ALLAH...

Hadiahnya adalah :
Hadiah pertama :
Baju gown Sarakids dan baucer di bawah (dah cuti sekolah kan..bolehlah kalian merendek...)
Voucher free n easy 3 hari 2 malam ke HONG KONG


Syoknya kalau dapat... indahnya 2nd anniversary kami bertiga kali ni...

Hadiah kedua :
Baju gown Sarakids & Baucer di bawah..

5 comments:

Sitisifir10 said...

Mmm...kat mana ek link dari bloglist ke blog saya??

Sitisifir10 said...

Ada syarat baru sebab ada penaja baru..sila betulkan ek...lepas tu inform saya OK??

Sitisifir10 said...

Mmm...saya dah jumpa link ke blog saya...tapi ada sedikit tambahan syarat...harap dapat jenguk di blog saya ye :)

Sitisifir10 said...

Orait bebeh....dah counted in :)

sari said...

salam..
ksari dah nmpk tocang Qaseh tu yer..
tq join the contest...gud luck honey