JOM FOLLOW ME

Tuesday, November 10, 2009

BABY WITH CAR CONTEST

Contest ini adalah anjuran http://mrsfaez.blogspot.com/

Bersempena dengan AGM Kelab PROSBOC [Proton BLM Owner's Club] dengan sukacitanyer ingin memberikan anak-anak anda hadiah yang boleh dibuat main semasa dalam keta.. leh dibuat tdo.. boleh dibuat peluk dan lain-lain perbuatan yang dibenarkan oleh ibu bapa memasing Rupa paras hadiahnyer akan diupload kendian hehehehe~ tetapi sebagai klu.. ianya lembut.. berbulu.. selalu orang letak kat seat belakang keta..[Dellisya selalu gigit menatang nih.. erk!]


Contest nih terbuka pada 2 kategori dan setiap kategori ada pemenang untuk baby boy and girl untuk 1st Place, 2nd Place and 3rd Place. So akan ada 12 PEMENANG

Kategori 2
Kategori baby girl

Hadiah untuk 1 Pemenang .. :

APA YANG NAK KENA WAT? :..
Buat N3 di blog anda berkenaan contest ini dan letakkan gambo anak anda ngah berposing baik punyer kat keta. Keta hendaklah yang telah diluluskan oleh puspakom dan mempunyai no. enjin.

Anak anda leh berposing dimana2 bahagian keta mengikut kreativiti anda dan kebrutalan anak anda [Atas keta leh.. kat bonet leh.. kat bahagian enjin leh.. kat seat belakang leh.. kat seat depan leh.. kat tepi keta.. depan.. belakang.. sumer leh.. bwh keta pon leh.. erk! Time keta tak gerak leh.. time keta tgh bergerak pada kelajuan 120km/j pon leh.. erk!] done



Nama Baby: Qaseh Nur Alya Syuhada

Umur: 1 tahun 2 bulan

Jenis kereta: Produa Viva (Viva Owners Club-Nothern Region)

Kategori aksi paling sopan

Anda leh gunakan keta sendiri atau keta sesapa jek untuk dijadikan latar posing gambo anak anda. [Jenis keta tidak akan memberi apa2 efek pada sesi pengadilan. Nak amik gambo ngan keta keta kancil pon leh ngan BMW 3 series pon leh] done
Jarak antara model dan keta mestilah tidak lebih 1cm. Maknanyer kena la bersentuhan ngan keta tuh. Ok! Itu jek yang perlu ada dalam gambo anda. Yer la slalu baby asik ngan keta sorong, walker, katil baby so kita advance skit hehehe~ done

TERMA DAN SYARAT :..
Terbuka kepada semua pem'blog'2 sekalian [yer la mesti la ada blog kalo tak camner nak wat N3 kan? erk!]
Of kos anda kena memenuhkan bahagian Follower blog kami hehehe [Jadi follower la tuh] dan Add blog kami dalam blog list anda (done - dalam my friends blog list)

Letak banner contest di sidebar blog anda. Banner mestilah di'link'kan terus pada contest nih (done)

Letak gambo anak anda beserta nama, umo, jenis kereta dan kalo anda ahli kelab memana keta letak la skali ek [Jenis keta dan samada anda ahli kelab atau tak, x ada kena mengena ngan pemilihan pemenang.. cuma kami sesaja nak tau hehehe] Dan jangan lupa anak anda dicalonkan untuk kategori mana. (done)

Terbuka pada kekanak yang berumur 5 tahun kebawah pada tahun 2009
Setelah siap N3 anda, sila tinggalkan jejak di bahagian komen supaya kami leh menjengah N3 anda (done)
Pemenang akan dipilih berdasarkan of kos kecomelan [sumer baby comel kan] dan gaya posing [mengikut kategori]
Juri-Juri jemputan khas adalah terdiri dari ahli kelab PROSBOC. So adil pada sumer sbb dorang tak kenal anda dan anda pon tak kenal dorang. So diorang 100% akan pilih berdasarkan pada gambar.

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 1 Disember 2009 pukul 11.59 mlm.

Top 5 bagi each kategori akan diumumkan pada 5 Disember 2009 dan Pemenang akan diumumkan pada7 Disember 2009 bersempena AGM Prosboc

So gud luck to all!!

1 comment:

Mr and Mrs Faez said...

Salam

Dah jenguk.. gud luck ek