JOM FOLLOW ME

Tuesday, October 20, 2009

Ramai yang tanya kenapa mamaQaseh suka masuk contest

Sebenarnya ramai yang tanya kenapa mamaQaseh suka masuk contest??. Sebenarnya mamaQaseh masuk contest hanya betujuan :
1) suka2
2) tambah rakan2 baru disamping blaja banyak perkara daripada teman blogger yang lain
3) menghangatkan lagi contest tersebut (contest yang mudah untuk masuk jerlah)
4) takde idea sangat nak update apa dalam blog ni...
5)contest yang ditawarkan oleh rakan2 blogger yang lain bertujuan untuk mencari teman penyertaan,jadi saya pun sertailah..:)
6) hadiah yang ditawarkan pun menarik..best gitu!!!
7) kalau menang tu rezekilah...
Apa pendapat anda???Apakah tujuan anda masuk contest??

3 comments:

:: butterfly :: said...

salam kenal kenalan....

sy pun masuk contest sbb tu tp sy baru je lagi kat dunia blog ni... :)

klu minat lagi nak join contest, jgn lupe jengok blog sy 1 nov ni utk 3 in 1 contest :)

chugie said...

betul tu.. saya pun sama gak.. suka2 je masuk contest.. kalu menang, tu kan rezeki namanye..

kinsyakrn said...

betu10x..palinh utama xnak blog bersawang.lgpon bukan kena bayar kan? malahan dapat kawan dan ilmu lagih.