JOM FOLLOW ME

Friday, October 16, 2009

Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel

Kali ni SMILEYKIDZ http://smileykidz.blogspot.com/ menganjurkan
ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.
Hadiah yang ditawarkan adalah:
Pemenang Utama x 1 org:
Outdoor fotografi selama 1 jam
~unlimited shots~
~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~
******************
Pemenang sampingan x 2 org:
Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50
Jom sertai online contest ini sekarang!! di
http://smileykidz.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html
Online contest ini di buka dari tarikh:
15th Oktober 2009 - 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.
Terbuka kepada si comel berusia 1day - 4 thn sahaja.
Cara2 penyertaan?
Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda done
Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini done
Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda done
Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai. done
Assalamualikum semua...
Jom main bola nak?

tido pun senyum...

hai...

NAMA PENUH: QASEH NUR ALYA SYUHADA BINTI MUHAMAD HAFIZD

NAMA SAMARAN: QASEH/PUTEH

UMUR: 1 TAHUN 1 BULAN

TARIKH LAHIR: 12/9/08

Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya. done
Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ . done
AMARAN: no link back will be disqualified
Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini. done

Tetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah:Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer:
Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun.
Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.
Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.
Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!
Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.
Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.

Penyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm.
SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.
SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili.
Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira
****************************************Contoh gambar senyuman ceria si comel adalah seperti banner contest ni.Ceria kan senyuman tu?SO apa tunggu lagi??Jangan tunggu lama lama .. nanti lama lama.. langsung terlupa buat entri .....Kalau ada sebarang pertanyaan, boleh tinggalkan komen di entri ini ataupun emailkan ke smileykidz.photo@gmail.com.

2 comments:

~nannoor said...

Salam ziarah dari SMILEYKIDZ.

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di review.

Good Luck!! :)

~nannoor
SMILEYKIDZ Photography

chugie said...

good luck!!! i vote for qaseh lah... sure menang nye dak tecik ni cebab she sooooooo cute la!