JOM FOLLOW ME

Thursday, September 10, 2009

"CUTE SLEEPING BABY CONTEST"








"CUTE SLEEPING BABY CONTEST"

bermula dari 03 Sept 2009 hingga 18 Sept 2009





























Gambar ni diambil semasa umur Qaseh 3 bulan. Sebenarnya banyak juga gambar Qaseh tidur yang cute, tapi gambar ni ada keistimewaannya sebab tengah tido ni,dia tersenyum-senyum..Jarang sekali rasanya tengok dia tidur tersenyum-senyum.

Nama Baby: Qaseh Nur Alya Syuhada Binti Muhamad Hafizd

Birth Date :12/9/08

Place Of Birth: Penang

Nama Ibu: Wan Fazlihanis Shila Binti Mohd Sayid

Apa yang special tentang blog Love My New Life

Blogger blog ni, Baiti seorang yang ibu dan isteri yang prihatin penyayang dan romantik. Ini terbukti dengan gambar Baiti mesra bersama husband dan banyak juga memaparkan gambar anak dan mengikuti perkembangan dan tumbesarannya.Satu lagi yang saya perasan Baiti ni seorang yang meminati fesyen dan juga ramai kenalan, dan ini terbukti dalam blog Baiti sendiri.

hadiah menarik & istimewa bakal diterima oleh pemenang& 5 penerima saguhati istimewa

Syarat penyertaan :

1. Penyertaan terbuka kepada semua para2 ibu n blogger..

2. Perlu lah menjadi FOLLOWER Love My New Lifedan add my link nie di bloglist anda. Done

3. Buat entry contest bersertakan 1 gambar ur baby anda yang sedang tidoryang paling cute,chomel sekali...Done

4. Terhad untuk satu penyertaan sahaja (kang rabun juri nk pilih pemenang..huhuhu)dan umur bayi ketika itu hendakla dalamlingkungan usia 3 - 12 bulan Done

5. Perlu disertakan dengan NAMA BABY, BIRTH DATE, PLACE OF BIRTH & NAMA IBU Done

6. Kemudian add banner contest kat side bar beserta ngan link contest nyer skali Done

7. Nyatakan skali aper yang special tentang blog Love My New Life Done

8. Sila tinggal kan link peyertaan anda di comment yerk..Done

6 comments:

Baiti @ Mizz Zizee said...

salam terjah...dear..huhu..my blog link tak der kat side bar u lerkk..nnt pls add errkk..tq for joinnig

adda said...

aman je tgk dia tido

Intan said...

Alaa la cute nya qaseh titun...senyum2 gitu.

Gud luck ye sayang :)

eryati said...

ei..comeinye baby ni tidup...

iedaLUVsham said...

alahai bambamnyer dia! cute! good luck ;)

Baiti @ Mizz Zizee said...

ok noted