JOM FOLLOW ME

Wednesday, July 29, 2009

QASEH (3 bulan)

Qaseh 3 bulan

Gambar ni ambil masa bulan 12 tahun lepas, lokasinya di tapak pesta pulau pinang. masa kami ambil gambar ni untuk suka2 masa tu Qaseh belum boleh duduk lagi sebab tu dia duduk dalam keadaan menyandar.

Masa ambil gambar ni Qaseh baru bangun tido tapi nasib baiklah mood dia baik.Kami ambik Qaseh dari nursery dan terus ke tapak pesta.On this time mama jumpa ramai kawan mama (di BMI) dulu dan babah (kawan sekolah kat perlis dulu -firdaus pun ada anak sorg,datang ngan husbund dia.)


Apabila dengar jer nama dia dipanggil, dia dah gelak2....

Rambut Qaseh sikit jer masa ni...kalau tak dibasahkan alamat tegak naik jerlah rambut manja mama ni

Manisnya senyuman mu sayang


Gambar ni lah gambar favourite mama...time 3 bulan ni memang air liur Qaseh asyik meleleh jer..biasalah budak2,



wah...siap menjeling lagi...nakal..




Pandai anak mama ni posing....

Tengok tu dia jeling lagi..


Apa yang dimenungkan tu...sampai berkerut2 dahi...



Gambar ni paling nature sekali......



Mama dan abah tumpang sekaki boleh?ekekekek

2 comments:

Intan said...

Alahaaiiii comel nya diaaaaaa! Cute lah mama semua gambar tu...:) Cantek qaseh nie bila besar nanti ;)

[-suziey-] said...

waaa smeangt gk ek bdn qaseh..tomey..gerammmm..:p

p/s: tukar la ke pop up window komen box..cpt sket nk load..g kt dashboard-setting-komen-pop up window